Image and video hosting by TinyPic. com

@.com

"Cal no deixar de tenir desitjos. Ells són estimulants poderosos per a la creativitat, per a l'amor i per a una llarga vida."
Henry G. Bohn (1796-1884)

sábado, 10 de marzo de 2012

Jocs matemàtics

Per la tarda en Joan, un mestre al que li encanta jugar amb les matemàtiques, ha vingut a visitar-nos a la nostra classe i  ens ha mostrat  uns quants jocs: el MIM, l'AWALE, la CARRERA DE TORTUGUES I EL SET.  Ens hem divertit molt jugant i buscant estratègies per guanyar. A més a més, ens ha ensenyat que fer matemàtiques no té perquè ser avorrit.
Tal i com  em vau  demanar, us recordo els "deures" que ens ha proposat fer: Com guanyar segur en un MIM  de 15 fitxes podent agafar 1, 2 ó 3 paperets... Si voleu podeu anar compartint les vostres respostes a comentaris.
Bon joc!



 “Si obrim bé els ulls i les orelles, allà on sigui que l’infant jugui, veurem un desplegament d’imaginació, una font inesgotable de plaer, idees, descobertes, iniciatives de pensament i acció”, Elisabet Abeyà.

1 comentario:

  1. a mi m'ha agradat molt la tarda perquè és una manera de fer mates però més divertit per mi a sigut molt divertit i er aixó vull que els meus companys i jo lio fem un regal molt gran i bonic

    ResponderEliminar