Image and video hosting by TinyPic. com

@.com

"Cal no deixar de tenir desitjos. Ells són estimulants poderosos per a la creativitat, per a l'amor i per a una llarga vida."
Henry G. Bohn (1796-1884)

miércoles, 18 de abril de 2012

Hortsavinyà. Viu el Parc

Avui, els alumnes de cinquè de l'escola Pallerola hem anat d’excursió a Hortsavinyà, al Montnegre.

El programa escolar Viu el Parc consta de dues fases: 


joc de la Xarxa de Parcs Naturals
La primera és una activitat a l'aula, conduïda per un monitor de Montnegre Guiatges, en la qual els nens i nenes coneixeran què és la Xarxa de Parcs Naturals i l'espai al qual pertanyen tot jugant. El tauler de joc és el mapa de la Xarxa que, primer, hauran de muntar i després de la mà d'un toixó i un porc senglar, recórrer evitant-ne els perills. A través del joc, aniran guanyant o perdent els cromos d'un àlbum de la Xarxa de Parcs Naturals, editat especialment per les campanyes escolars de Viu el Parc.
Trobada a Hortsavinyà









La.segona part del programa, és una trobada a Hortsavinyà de les diferents escoles participants, on tot compartint un dia de Festa aprendran nous valors, mentre juguen, creen i experimenten.





(Extret del la web viu el Parc http://www.viuelparc.org/montnegre/participants.php)


Allà ens hem trobat amb nens i nenes d’altres escoles. Només arribar, hem esmorzat i, seguidament, hem fet la primera activitat: pintar sobre paper acetat. A partir dels tres colors bàsics, hem pogut fer barreges i pintar amb tots els colors. Després, hem omplert uns mots encreuats gegants, ha sigut una mica difícil però. al final, ho hem aconseguit. La tercera activitat : jugar, lliurement, amb uns grans jocs fets amb materials reciclats. Per últim, hem anat a fer un tomb pel bosc amb la Roser. Ens hem orientat una mica i ens ha explicar moltes coses sobre el Montnegre i la seva fauna i flora. Després de dinar, hem gaudit d'un divertit  espectacle de màgia on hem rigut molt i ha participat l'Ariana Tinca. L'espectacle ens ha impressionat a nens i grans.
No recordo el nom del mag que ens ha fet d'espectacle. Si algú de vosaltres el recorda podeu escriure un comentari. 
Petonets!



No hay comentarios:

Publicar un comentario