Image and video hosting by TinyPic. com

@.com

"Cal no deixar de tenir desitjos. Ells són estimulants poderosos per a la creativitat, per a l'amor i per a una llarga vida."
Henry G. Bohn (1796-1884)

miércoles, 31 de octubre de 2012

Hem celebrat la Castanyada

Aquest matí, els nens de P-5, ens han vingut a visitar a la nostra aula. Els hem convidat a tastar els menjars montruosos que vam preparar ahir, als tallers de cuina. 
Després del pati, han estat ells, els nens de p-5, els que ens han convidat a nosaltres a unes fantàstiques delícies de tardor. Ens han fet una molt bona explicació de com les havien preparat i les hem tastat.
Mmmm Estaven boníssimes!!
Ha estat un plaer compartir aquesta activitat amb els heroics i heroïnes de p-5. Fins la propera!



A la tarda, ens hem reunit totat l'escola al pati de l'escola i, després de ballar tots junts, ens hem menjat les castanyes.
FELIÇ CASTANYADA!!!!

4 comentarios:

  1. Hola Manoli som la Judith i l'Arianna i aixó es una chulada es precios m¡encanta aquesta semana que me tinguut .... Molts petonetss!!!

    ResponderEliminar
  2. Hola Manoli sóc la Judith i avui he entrat al bloc i com que el dijous tenim control de medi he estat estudiant els sectors i les comunitat autonomes i m'ha anat molt bé estudiar desde aqui. Moltes gracies per posar cosas al bloc per estudiar.

    Molts petonets!!!
    Judith Moreno Herrero.

    ResponderEliminar
  3. hola manoli,soc la katherim el dia de la castanyada va ser molt divertit mo e pasat molt be.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. M'agradat molt les fotos.Soc l'Helena,adeu Manoli.

      Eliminar